Teakhout, aluminium, rotan of wicker? Strak modern, klassiek of landelijk? Dat maakt niet uit, onze tuinmeubels hebben altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kunt u bij ons terecht voor de complete aankleding van uw tuin, inclusief tuindecoratie en parasols.

Lounge en dining tuinmeubelen

Met onze tuinmeubelen kunt u heerlijk relaxen en tafelen. Maar het is niet langer nodig om hiervoor twee aparte tuinsets in huis te halen. Speciaal ontworpen lounge- en diningsets bieden het beste van twee werelden. Wilt u weten welke tuinmeubelset het beste bij u past? Laat u dan uitgebreid door ons bijpraten en adviseren. Zo wordt een bezoek aan de winkel de beste start van een heerlijke zomer.

Mix en match met tuindecoratie

Onze tuinmeubelen gaan vele jaren mee, maar het is wel leuk om uw dining- of loungeset af en toe een andere uitstraling te geven. Dat kan gemakkelijk en snel door een keuze te maken uit onze collectie kleinmeubelen. Schuif bijvoorbeeld nieuwe tuinstoeltjes aan tafel met afwijkende materialen of kleuren. Zo zorgt u voor een opvallend en speels effect. Maar ook enkele nieuwe kussens of tafeldecoratie maken al snel een wereld van verschil. En verder vindt u bij Eurotan van alles om dat familie-etentje of tuinfeest net wat gezelliger te maken. Vooral ons enorme aanbod aan sfeer- en windlichten springt daarbij in het oog.

Mooiste parasols onder de zon

Wilt u ook lekker relaxen op uw tuinterras of balkon? Onze parasols bieden dan zeker het beste onder de zon. U kunt kiezen uit tuinparasols met stevige, degelijke frames. En in diverse materialen, maten en kleuren.

Gegarandeerd kleurvast voor meer dan 10 jaar

Voor tuinmeubelen worden steeds vaker speciale uv-bestendige kunststoffen gebruikt. Zo worden de tuintafels en tuinstoelen beschermd tegen de ultraviolette straling die de schitterende kleuren aantast. Een voorbeeld is silvertex, een materiaal dat we ook terugzien bij boten en jachten.. Deze tuinmeubels zijn aantrekkelijk, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Een silvertex tuinset kan probleemloos 10 jaar mee.

Uitgebreide voorraad

Eurotan heeft een uitgebreide voorraad, waardoor u het tuinmeubel van uw keuze meteen mee naar huis kan nemen. Indien gewenst komen wij de meubels gratis bij u aan huis bezorgen. Snel en gemakkelijk! Of wilt u bijvoorbeeld liever toch nét een andere stoel? Geen punt. Wij helpen u graag en doen er alles aan om uw gewenste tuinmeubel zo snel mogelijk te leveren

Ga terug