Geniet het hele jaar door van de heerlijke zon

Met onze speciale verandameubelen kunt u het hele jaar genieten van het lekkere zonnetje. Voor de veranda kunt u kiezen uit allerlei stijlen, van modern tot landelijk.

Onze verandameubels zijn overigens zelfs zo mooi en elegant, dat ze zeker niet misstaan in uw woonkamer of keuken. We zien de verandameubels dan ook steeds vaker op andere plekken in huis opduiken. Volkomen terecht!

Er is in de Eurotan-winkel veel ruimte gereserveerd voor onze grote teakhouten verandatafels in diverse afmetingen. Natuurlijk kunt u naar hartenlust combineren met bijpassende stijlvolle kasten, bijzettafels in diverse maten, plantentafels, wjjnkastjes en sidetables. Verder vindt u in onze zaak een ruime collectie verandastoelen, bekleed met leder, kunstleder of microfiber.

Ambachtelijke rotanmeubels

Comfortabele rotanstoelen zijn nog steeds een geschikte keuze voor de veranda. Hierbij wordt het ambachtelijke vlechtwerk met riet steeds vaker op een slimme manier gecombineerd met andere materialen, zoals metaal, aluminium en kunststof. Het vertrouwde gevoel blijft zo behouden, maar de vorm krijgt een moderne, eigentijdse uitstraling. Het bewijst dat rotan na al die jaren nog steeds niets aan kracht heeft ingeboet. Hoezo oubollig?

Gegarandeerd kleurvast voor meer dan 10 jaar

Voor verandameubelen worden steeds vaker speciale uv-bestendige kunststoffen gebruikt. Zo worden de tafels en stoelen beschermd tegen de ultraviolette straling die de schitterende kleuren aantast. Een voorbeeld is silvertex, een materiaal dat we ook terugzien bij boten en jachten. Deze verandameubels zijn aantrekkelijk, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Onze silvertex verandameubelen kunnen probleemloos 10 jaar mee. Daarbij spreken we uit ervaring!

Ga terug