13 mei 2022 Eurotan

Keuzestress: Welke stof kies ik best voor mijn zetel?

Stof, zetel, Eurotan, UrbanSofa, Lommel, binnemeubelen,

Waar houd je best rekening mee bij de keuze van de stof van je nieuwe zetel?

Als je na het uitzoeken van het model, zitcomfort en opstelling uiteindelijk toe bent aan de stof keuze dan is er uit veel soorten stoffen te kiezen. Hoe ga je nu te werk en waar hou je best rekening mee?

  • Kijk eerst eens hoe je gezin eruit ziet. Heb je huisdieren? Zijn er kinderen? Een lichte naturel stof is heel erg mooi, maar misschien minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Een leren bekleding is dan bijvoorbeeld veel gemakkelijk te onderhouden. Heb je bv. een kat in huis dan is een linnen stof misschien minder aan te raden.
  • Daarnaast helpen we je rekening te houden met de rest van je interieur. Welke andere meubelstukken staan staan er, welke kleurencombinaties, enz. Daarbij kan je aan onze tips denken om je bezoek aan onze toonzaal voor te bereiden. Daarbij kan je aan onze tips denken om je bezoek aan onze toonzaal voor te bereiden.
  • Met een stof kun je een bepaalde sfeer creëren. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uitgaat naar STOER, dan is een zetel van UrbanSofa in GALLARDO LEER, een hele goeie optie. Hou je van een WARME SFEER dan hebben we met de UrbanSofa SEVILLA bijvoorbeeld een RIJK UITZIENDE STOF VAN 100% POLYESTER in huis. BEn je meer voor de TRENDS VAN NU, dan past CATANIA misschien bij jou. Deze stof heeft een MOOIE FLUWELEN UITSTRALING.mooie fluwelen uitstraling.
  • Vervolgens kijken we samen naar de afwerking. Ga je voor een warme uitstraling met plofkussens of voor een strak modern design met vaste kussens? Wij helpen je graag verder met de nodige voorbeelden.

KORTOM: Met de juiste keuze van je stof creëren we de perfecte sfeer in jouw huis.

Spring gerust binnen, wij helpen je graag bij het kiezen van de perfecte stof voor jouw nieuwe zetel.