DE ONBETWISTBARE MANDENSPECIALIST IN DE REGIO

Eurotan heeft een enorm aanbod van de meest uiteenlopende rieten manden. Dit ambachtelijke, eerlijke product is nu weer enorm populair, maar de nostalgische rieten mand was een tijdje terug in veel winkels gewoon uit het assortiment verdwenen. Daar deden wij niet aan mee. Altijd was er een aparte afdeling voor de rieten mand en dat zal ook zo blijven. Veel trouwe klanten komen daardoor zelfs al jarenlang naar onze Eurotan-winkel. Voor hen zijn we simpelweg uitgegroeid tot de mandenspecialist van de regio.

DUURZAAM ALTERNATIEF VOOR DE PLASTIC MAND

Vroeger werden vooral rietstengels of wilgentakken gebruikt, nu worden ze gemaakt van rotan. Rotan is een lange liaan uit de Tropen. De manden zijn daardoor een duurzamer alternatief voor plastic manden. Bovendien zijn ze oersterk. Ze kunnen dus tegen een stootje. Logisch dus dat het aanbod snel toeneemt. Doe er uw voordeel mee!

ENORM VEELZIJDIG AANBOD MANDEN

Lectuurmand, paraplumand, wasmand, hondenmand, bloemenmand, fietsmand, picknickmand… Het rijtje met verschillende soorten rieten manden is eindeloos. Wat u elders tevergeefs zocht, kunt u bij ons gewoon vinden. In alle mogelijke vormen en maten. We hebben zelfs grote opbergkisten. En vindt u de natuurlijke uitstraling een beetje saai? Geen probleem, want de rieten mand is ook verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren. Daardoor past een rieten mand dus echt uitstekend in ieder interieur.

KASTMANDEN VOOR SCHRIJNWERKERS EN DE PROFESSIONELEN

Ook voor professionals komen onze manden vaak goed van pas. Vaak moet er gezocht worden naar een gepaste mand voor de keuken of werkplaats. Eurotan is door het uitgebreide assortiment kastmanden een perfecte partner voor de professionele markt.

MANDEN: OOK LEUK OM CADEAU TE GEVEN

Kom dus beslist eens kijken! Een mand komt altijd van pas. Voor u zelf, maar het is ook leuk om cadeau te geven.

Ga terug